Om oss

Palmiye startet sin virksomhet i byggebransjen i 1998, med sitt hovedfokus på Skandinavia, Europa og Midtøsten. Etter å ha fullført større byggeprosjekter, ble Palmiye introdusert til markedet ved å få verdens største markiseprosjekt i 2002.Med fokus på design og utvikling, introduserte Palmiye i 2004 den første motoriserte pergola til markedet, og senere i 2006 en pergola som kan brukes i alle fire årstider. I 2011 inngikk Palmiye samarbeid med Lugano Glass AS som er delvis eid av det britiske selskapet Courage Investments.
Palmiye har et organisert internasjonalt nettverk og er representert i en rekke land verden over. De forskjellige lands kulturer og deres unike arkitektoniske særpreg er til inspirasjon for våre designere, og kommer også til uttrykk i Palmiyes produkter.
Palmiye er opptatt av nytenking, og arbeider sensitivt der vi skreddersyr unike løsninger for våre kunder. Vi presenterer produkter i særklasse som ikke kan sammenlignes med eksisterende løsninger, der vi lar oss inspirere av verdenskjente arkitekter og designere. Med våre 36 forskjellige utsalgssteder fordelt på 4 kontinenter, tilbyr Palmiye i dag det bredeste utvalget av Pergoladesign og løsninger i verden.